Beklædnings Designer:

Navn: Ann Bibi Nielsen
Adresse: Gasværksvej 11a st.
1656 København V
Telefon: 33210298     Mobil: 28561399
E-mail :
Hjemmeside: annbibi-design.dk
Status: Gift med Steen, ingen børn
Uddannet fra Danmarksdesign skole: 1984 – 1988

Curriculum vitae

Bibi 2009 - : Fra 2009 startede jeg hos BACKTEE, og der befinde jeg mig stadigvæk. Min jobfunktion består af design og konstruktionsopgaver. Desuden er der kommet en ny børnekollektion til, som en del af konceptet.

2007 – 2008 Var designkoordinator og designer hos Dreams, hvor jeg havde ansvaret for samarbejdet mellem designafdelingen og Isabell Kristensen. Samtidig havde jeg ansvaret for, at kollektionerne overholdt deadlines i samarbejde med indkøbsafdelingen.

2005 – 2007 : Designer hos Backtee hvor jeg lavede golfkollektioner til herre og damer. Jeg arbejdede med de nyeste metervarer inden for golfdesign, og fik alt testet af professionelle golfspillere ude i marken.
Var i firmaet 1 år og 3 måneder, hvorefter jeg fik tilbudt en stilling som chef designer hos Dreams By Isabell Kristensen i København og valgte at starte der.

2002 - 2005 : Var en af 6 medejere af Company-house i 4 år i Hellebæk. En virksomhed der arbejdede med profiltøj og merchandise. Havde store kunder som bl.a. :
DFDS, SONOFON, PUNKT 1, SYDDANSK UNIVERSITET, VESTAS, DANFOSS, CERES. Min hovedfunktion bestod i at designe oplæg til kunderne, og derefter færdiggøre projekterne i et tæt samarbejde med vores indkøbsafdelingen i Hong Kong, som jeg ofte besøgte.

1999 - 2002: Var designer hos REDGREEN i 3 1/2 år. Startede på et barselvikariat på damelinien, men fik tilbud om at fortsætte som fastansat. Opgaven lød på at forny damelinien, og gøre den mere tidssvarende inden for det maritime koncept, hvilket var en meget spændende udfordring. Vendte næsen hjemad, da jeg fik et tilbud om at blive medejer af Company-House.

1997 - 1999 : Var ansat hos Bitte Kai Rand i 2 år. Jeg skulle være med til at videreudvikle en ny yngre kollektion. Kollektionen havde været i gang et 1/2 års tid, hvor det ikke var lykkedes at finde det rigtige udtryk, i forhold til Bitte Kai Rands hoved kollektionen. KAI fik aldrig et ordentlig fodfæste på grund af dårlig økonomi i virksomheden, og forsvandt ud af modebilledet igen. Kollektionen var meget eksponeret i modeblade, ugeblade, på modeshows o.s.v.

1994 - 1997 : Var designer hos Red//Green i 3 år. Arbejdede på en sejlerkollektionen MATCHRACE for professionelle og fritidssejlere. Havde et tæt samarbejde med et fantastisk sælgerteam, og også med professionelle sejlere som Jesper Bang og hans team, der afprøvede kollektionerne. Det tætte samarbejde var meget inspirerende, og det kom til at præge kollektionen i en meget positiv retning, hvor der var tænkt på alle mulige funktioner og detaljer. Fik tilbudt job hos Bitte Kai Rand, og startede der.

1991 - 1994 : Var ansat hos Deres Design i 4 år. Arbejdede i et team hvor vi lavede sportskollektioner og Street fashion for Fila, Converse, Everlast, Reebok, Zara og en hel del andre. Nogle meget fantastiske år, hvor det at arbejde med funktionelle metervarer og dyrke detaljerne blev grundlagt.

1988 - 1991 : Ansat hos Grith Gerner som designassistent i 8 måneder. Havde eget værksted hvor jeg havde småjobs hos Deres Design , Stasia og Mariann, In-Wear og Part Two .

Relevante Kurser : 2 dages kursus hos GORE-TEX i Sverige. Så jeg ved en del om funktionelle metervare....

EDB : Kan arbejde med både Mac og Pc i stort set alle relevante programmer der bliver brugt i design regi. Det vil sige Photoshop, Illustrater, Excel, Canvas og InDesign. Og så har jeg arbejdet lidt med PDM, men er ikke superbruger.

Fritidsinteresser: Løb er min store passion, og jeg er træner i DHI regi og hos Cityløberne.

Det var lidt om mig.

Med Venlig Hilsen
Bibi Nielsen

 
 
Ann Bibi Nielsen   Gasværksvej 11a st.   1656 København V    Mobil: 28561399
   web: www.annbibi-design.dk